بواسير يا هموروئيد چيست و راه هاي درمان بيماري بواسير يا هموروئيد بواسير يا هموروئيد چيست و راه هاي درمان بيماري بواسير يا هموروئيد .

بواسير يا هموروئيد چيست و راه هاي درمان بيماري بواسير يا هموروئيد

بيماري هاي مرتبط با هموروئيد(بواسير)

بيماري هاي در ارتباط با هموروئيد يا بواسير
 هموروئيد با مراجعه به پزشك و معاينه فيزيكي تشخيص داده مي شود. با ديدن مقعد و بافت كناره آن ميتوان هموروئيد خارجي و بواسير داخلي را از هم تشخيص داد.

معاينه ركتوم به منظور ارزيابي تومورها، پوليپ ها، پروستات بزرگ و ابسه ها ضروري مي باشد. احتمال انوسكوپي نيز وجود دارد. اگر درد وجود داشته باشد امكان وجود شقاق و يا يك هموروئيد خارجي نيز زياد مي گردد.بيماريهايي كه با درمان بواسير اشتباه گرفته مي شوند.

به عنوان نمونه برخي مشكلات انوركتال داراي شقاق؛ فيستول مقعدي؛ ابسه؛ سرطان هاي كولوركتال؛ واريس ركتوم و خارش نشانه هاي يكساني دارند و احتمال دارد به اشتباه هموروئيد دانسته شوند.

 

خونريزي مقعد احتمال دارد به خاطر كانسر كولوركتال؛ بيماريهاي التهابي روده وكوليت؛ بيماريهاي ديورتيكولار و انژيو ديسپلازي نيز اتفاق بيفتد و هميشه به معناي درمان بواسير يا هموروئيد با ليزر هموروئيد نيست.ساير بيماريهاي كه منجر به پديد آمدن توده در مقعد مي گردند از آن جمله: تگ هاي پوستي؛ زگيل هاي مقعد؛ پرولاپس ركتوم؛ پوليپ و پاپيلاي بزرگ شده ي مقعد هستند كه نبايد با همورئيد اشتباه گرفته شوند.

هنگامي به درمان هموروئيد (بواسير) نياز است كه:• اگر هموروئيد پايدار بماند و به درمان هاي ابتدايي پاسخ ندهد.• با خونريزي همراه باشد.• در دفع مدفوع اثر بگذارد.• اذيتي براي زندگي و ارامش فرد باشد.

منبع: بيماري هاي مرتبط با هموروئيد


برچسب: بواسير، هموروئيد، درمان هموروئيد، درمان بواسير، ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ساعت: ۰۱:۲۲:۳۵ توسط:jodyy موضوع:

پيشگيري از بواسير

اصلي ترين و راحت ترين علت پديد آمدن هموروئيد، فشار بيش از اندازه بر روي وريدهاي قسمت لگن و مقعد مي باشد.

به طور نرمال، بافت درون مقعد از طريق عروق خوني بسياري انباشته گشته تا حركت هاي روده به آساني كنترل گردند. اگر به منظور خارج شدن مدفوع بيش از حد فشار به اين قسمت ها وارد نماييد، اين فشار بيش از اندازه منجر به كشيده و متورم شدن عروق آن قسمت شده و سرانجام ممكن است مبتلا شدن به هموروئيد را بالا ببرد.

اسهال و يا يبوست هم منجر به فشار آوردن به اين قسمت ها مي شوند و سرانجام بالا رفتن فشار بر روي وريدهاي مقعد مي گردند. امكان ظاهر شدن هموروئيد در شش ماه آخر حاملگي در زنان باردار بيشتر است، به اين خاطر كه بالا رفتن فشار بر روي عروق خوني قسمت لگن وجود دارد. از جنبه اي ديگر فشاري كه به منظور بيرون شدن نوزاد از رحم در زمان زايمان اعمال مي گردد، ميتواند منجر به بدتر گشتن هموروئيد شود.

در حالت كلي بواسير بيماري متداولي مي باشد كه به آساني ميتوانيد از مبتلا شدن آن و يا حاد شدن آن پيشگيري به عمل بياوريد. خوردن خوراك ها و گياهان سرشار از فيبر مانند ميوه جات، سبزي تازه و حبوبات (گندم، ذرت و…) قادرند امكان مبتلا شدن به هموروئيد را به شدت كم كنند. همينطور نوشيدن مقدار كافي آب در طول روز و دارا بودن فعاليتهاي بدني و ورزشي اثر خيلي خوبي در جهتدرمان بواسير  هستند.راه هاي پيشگيري از هموروئيداگر تا به امروز به قدري خوش شانس بوديد كه اين بيماري را نگرفته ايد،در ادامه راه هايي به منظور پيشگيري از هموروئيد را مطالعه مي كنيد كه حتي اگر به هموروئيد هم مبتلا شويد، با اين شيوه ها قادريد از مبتلا شدن دوباره در آينده پيشگيري نماييد.

• استفاده از موادغذايي فيبردار: خوردن زياد ميوه جات، سبزيجات و حبوبات منجر به مدفوع بزرگتر شده و راحت تر دفع مي شود.

• نوشيدن مايعات: نوشيدن مايعات بيشتر، مدفوع را نرم تر مي كند و فشار موقع عمل دفع پايين مي آيد.

• به تاخير انداختن عمل دفع منجر به خشك و محكم شدن مدفوع مي شود و دفع آن خيلي سخت مي گردد.

• ورزش: فعاليت بدني منجر به كاسته شدن فشار وارد بر رگ ها شده و امكان يبوست را هم كم مي كند.

• نشستن و ايستادن طولاني مدت بر روي رگ ها فشار وارد مي كند. اگر موقعيت شما طوري است كه مجبوريد بيش از اندازه بنشينيد و يا بايستيد حتماً هر از چند گاهي از جايتان بلند شويد و گردشي بكنيد.

• خود درماني به منظور تسكين موقت :اگرچه خيلي از هموروئيد ها خود به خود درمان مي گردند، شيوه هايي موجود است درمان بواسير يا هموروئيد با ليزر كه قادر باشيد اين پروسه درماني را به سرعت انجام بدهيد و اندازه دردتان را كاهش بدهيد.دراز كشيدن در وان آب گرم به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقيقه تورم و درد را كاهش مي دهد. با فرار دادن كمپرس يخ بر روي ناحيه آسيب ديده هم قادر هستيد تورم آن را كاهش بدهيد.كرم هاي موجود در بازار كه داراي عصاره ي فندق، هيدروكورتيزون يا بقيه عامل هاي ضد التهاب مي باشند، قادرند  تورم و درد را كاهش بدهند.

منبع: پيشگيري از بواسير


برچسب: بواسير، هموروئيد، درمان هموروئيد، درمان بواسير، ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ساعت: ۰۱:۲۲:۱۴ توسط:jodyy موضوع:

علائم بواسيروعلل آن

علامت ها و نشانه‌هاي مبتلا شدن به هموروئيد غالبا به ناحيه ظاهر شدن آن وابسته است. رايج ترين نشانه هاي هموروئيد داراي خونريزي و خون در مدفوع، درد، خارش‌، سوزش، ترشح‌ مخاطي‌ بعد ار دفع مدفوع،‌ ايجاد يك‌ برآمدگي در مقعد، التهاب‌ و تورم مي باشد.

احتمال دارد خون‌ قرمز به‌ حالت رگه‌هايي‌ در دفع مدفوع مشاهده شوند و يا بعد از دفع مدفوع‌ مقدار كمي به‌ مدت‌كوتاهي‌ خونريزي از قسمت مقعد ديده شود. همينطور برخي وقتها اين احساس امكان دارد به مبتلا دست بدهد كه بعد از دفع مدفوع، راست‌ روده‌ به صورت كامل‌ تخليه‌ نشده‌ است كه البته اين‌ حالت‌ در باره هموروئيد حجيم درست است.

در اكثر موردها همورئيد بي خطر بود و به جز خونريزي كم نشانه علامت ديگري را ندارد. بايد دانست كه هر خونريزي از ناحيه مقعد را نبايست به حساب همورئيد يا بواسير بگذاريد بلكه بوسيله پزشك متخصص بايست ارزيابي هاي ضروري صورت گيرد تا دليل اصلي خونريزي معين شود.رايج ترين نشانه هاي هموروئيد از خارش و خونريزي، بيرون ماندن و درد تشكيل شده است.

خونريزي معمولا بعد از دفع مدفوع صورت مي گيرد. هموروئيد ها امكان دارد بيرون آمدگي داشته باشند (به بيرون بلغزند) و از مقعد خارج شوند. درد در مدت حركت هاي روده يا پس از نحريك هموروئيد ها ظاهر مي شود. در اكثر موردها نشانه ها در مدت چند روز كاسته مي شوند. اگر نشانه ها ادامه داشته باشند درست تر آن است كه به پزشك مراجعه نماييد.جلوگيري و درمان‏هاي بسياري براي جلوگيري و درمان هموروئيد موجود است پزشك به شما كمك مي كند تا بهترين درمان را بر اساس درجه نشانه ها انتخاب كنيد.

خونريزي‌. ممكن است خون‌ قرمز روي آن به‌ طور رگه‌هايي‌ در دفع مدفوع مشاهده گردد يا بعد از دفع مدفوع خون‌ خيلي كمي در مدت‌كوتاهي‌ چكه‌ چكه بريزد.درد، خارش‌ يا ترشح‌ مخاطي‌ بعد از دفع مدفوع وجود يك‌ برآمدگي در مقعداحساس‌ تخليه نشدن راست‌ روده‌ به‌طور كامل‌ بعد ار دفع مدفوع. (اين‌ وضعيت فقط درباره همورئيد بزرگ‌ مشاهده مي‌شود.)
علت هاي هموروئيد يا  درمان بواسير يا هموروئيد با ليزر اصلي ترني فاكتورهاي اثرگذار در مبتلا شدن به هموروئيد عبارت از فشار پي در پي به‌ سياهرگ‌هاي‌ مقعد يا راست‌ روده‌، نشستن‌ يا ايستادن‌ به‌ مدت‌ دراز مدت، چاقي، يبوست، كاسته شدن توان ماهيچه‌هاي كناره مقعد به خصوص در سن هاي بالاتر و رژيم‌ غذايي‌ بدون فيبر خوراكي مي باشد. ‌

افزون بر اينها جراحي‌ راست‌ روده‌ يا پارگي‌ مجراي‌ تناسلي‌ به‌ موقع زايمان‌ و بخيه كردن دوباره آن‌، مبتلا شدن به بيماري‌هاي‌ كبدي‌، مبتلا شدن به سرطان‌ روده‌ بزرگ‌، بالا رفتن فشارخون‌ در سياهرگ‌هاي‌ دستگاه‌ گوارش، فشار دادن به شكم هنگام اسهال و مدفوع خشك و محكم از علت هاي رايج هموروئيد مي باشند. همينطور خيلي از زنان در زمان دوره بارداري گرفتار همورئيد يا درمان بواسير  مي‌شوند. افزون بر اينها عوامل ديگري مانند جابجا نمودن وسايل سنگين، ورزش نكردن يا تمرينات ورزشي خيلي سخت و سنگين، سرفه مزمن مي‌توانند باعث طهور اين بيماري شوند.

منبع: علائم بواسيروعلل آن


برچسب: بواسير، هموروئيد، درمان هموروئيد، درمان بواسير، ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ساعت: ۰۱:۲۱:۲۷ توسط:jodyy موضوع:

عوارض هموروئيد

پرولاپس (يعني بيرون افتادگي هموروئيد از مقعد)، خونريزي و به وجود آمدن كانونهاي نكروزي در گره هاي هموروئيد از نمونه عارضه هاي هموروئيد هستند.

لخته شدگي گره هاي هموروئيد يكي از وخيم ترين عارضه هاي آن است. اين پروسه مي تواند به سياهرگهاي غشاء مخاط راست روده هم منتقل شود.

احتمال دارد تورم و التهاب به ديواره بيروني راست روده، اسفنكتر مقعد، كناره مقعد و حتي عضوهاي تناسلي منتشر گردد. فشرده شدن بافت هاي ملتهب و ورم كرده به بخش هاي گوناگون عصب و انتهاهاي آنها باعث دردهاي زياد در مقعد و كناره آن مي گردد.

مبتلا به هموروئيد درمان بواسير نمي تواند بنشيند و تحرك لازم را داشته باشد، و مجبور مي كشد دراز بكشد تا درد كمتر شود. احتمال دارد تب بيمار به ۵ / ۳۷ تا ۸ /۳۸ درجه زياد شود. آنمي فقر آهن هم از نمونه عارضه هاي خونريزي مزمن هموروئيد است.


پيشگيري از عارضه هاي بواسير  رژيم غذايي مناسب. خوردن غذاهاي فيبردار و افزودن ۱ تا ۲ قاشق غذاخوري پودر سبوس به غذا و يا حل آن در ۸۰ اونس آب.پيشگيري از چاق شدن و رزش منظم و مرتبفعال و پر تحرك كردن زندگياستفاده متعادل مشروبات الكليحمام آب گرم نشسته پمادهاي بي حس كننده موضعيمراعات اصولي بهداشت و نظافت شخصي. به خاطر نبود نظافت شخصي و درمان هموروئيد يا بواسير با ليزر ، از هر ۲ بيمار يكي از آنها گرفتار اين بيماري مي گردند.

بايد دانست كه در ۱mm3 مدفوع انسان سالم تقريبا  ۱۷ ميليون ميكروب يافت مي شود. اگر مبتلا به هموروئيد پس از توالت مقعد و كناره هاي آن را به خوبي شستشو ندهد تقريبا ۳-۴mm3 از جرم مدفوع در كناره مقعد مي مانند و باعث زياد شدن دائمي و گسترش عفونت در آن مي گردند.

منبع: عوارض هموروئيد


برچسب: بواسير، هموروئيد، درمان هموروئيد، درمان بواسير، ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ساعت: ۰۱:۲۰:۳۲ توسط:jodyy موضوع:

علائم بواسير

هموروئيد يا بواسير، حجيم شدن وريدهاي مقعد و ضعف كناره مقعد مي باشد كه قادر است با التهاب خونريزي و در مواقعي با انسداد رگ بوسيله لخته خون توام باشد، در بعضي از اشخاص توانايي ژنتيكي آن يافت مي شود و خونريزي ان مي تواند به طور قطره و پس از دفع مدفوع و به حالت خون در مدفوع صورت گيرد.

غالبا دردي وجود ندارد تا زماني كه آن ناحيه زخمي پيدا شود و يا با درمان بواسير يا هموروئيد با ليزر انسداد رگ به وجود آيد.

درجه بندي  درمان هموروئيد

هموروئيد و بواسير با توجه به حاد بودن آن درجه بندي مي گردد به اين معني كه احتمال دارد تنها خونريزي وجود داشته باشد يا احتمال دارد به طور توده اي از مقعد به بيرون رانده شود كه خودش به درون برگردد يا به كمك دست با هل دادن به درون رانده شود.نشانه هاي رايج همورئيد يا درمان بواسير خونريزي‌. ممكن است خون‌ قرمز روي آن به‌ طور رگه‌هايي‌ در دفع مدفوع مشاهده گردد يا بعد از دفع مدفوع خون‌ خيلي كمي در مدت‌كوتاهي‌ چكه‌ چكه بريزد.درد، خارش‌ يا ترشح‌ مخاطي‌ بعد از دفع مدفوع وجود يك‌ برآمدگي در مقعداحساس‌ تخليه نشدن راست‌ روده‌ به‌طور كامل‌ بعد ار دفع مدفوع. (اين‌ وضعيت فقط درباره هموروئيد بزرگ‌ مشاهده مي‌شود.)التهاب‌ و متورم شدن

منبع: علائم بواسير


برچسب: بواسير، هموروئيد، درمان هموروئيد، درمان بواسير، ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ساعت: ۰۱:۲۰:۱۴ توسط:jodyy موضوع:

بيماري هاي مرتبط با هموروئيد(بواسير)

بيماري هاي در ارتباط با هموروئيد يا بواسير
 هموروئيد با مراجعه به پزشك و معاينه فيزيكي تشخيص داده مي شود. با ديدن مقعد و بافت كناره آن ميتوان هموروئيد خارجي و بواسير داخلي را از هم تشخيص داد.

معاينه ركتوم به منظور ارزيابي تومورها، پوليپ ها، پروستات بزرگ و ابسه ها ضروري مي باشد. احتمال انوسكوپي نيز وجود دارد. اگر درد وجود داشته باشد امكان وجود شقاق و يا يك هموروئيد خارجي نيز زياد مي گردد.بيماريهايي كه با درمان بواسير اشتباه گرفته مي شوند.

به عنوان نمونه برخي مشكلات انوركتال داراي شقاق؛ فيستول مقعدي؛ ابسه؛ سرطان هاي كولوركتال؛ واريس ركتوم و خارش نشانه هاي يكساني دارند و احتمال دارد به اشتباه هموروئيد دانسته شوند.

 

خونريزي مقعد احتمال دارد به خاطر كانسر كولوركتال؛ بيماريهاي التهابي روده وكوليت؛ بيماريهاي ديورتيكولار و انژيو ديسپلازي نيز اتفاق بيفتد و هميشه به معناي درمان بواسير يا هموروئيد با ليزر هموروئيد نيست.ساير بيماريهاي كه منجر به پديد آمدن توده در مقعد مي گردند از آن جمله: تگ هاي پوستي؛ زگيل هاي مقعد؛ پرولاپس ركتوم؛ پوليپ و پاپيلاي بزرگ شده ي مقعد هستند كه نبايد با همورئيد اشتباه گرفته شوند.

هنگامي به درمان هموروئيد (بواسير) نياز است كه:• اگر هموروئيد پايدار بماند و به درمان هاي ابتدايي پاسخ ندهد.• با خونريزي همراه باشد.• در دفع مدفوع اثر بگذارد.• اذيتي براي زندگي و ارامش فرد باشد.

منبع: بيماري هاي مرتبط با هموروئيد


برچسب: بواسير، هموروئيد، درمان هموروئيد، درمان بواسير، ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ساعت: ۰۱:۱۹:۴۷ توسط:jodyy موضوع:

درمان بواسير دردناك

 درمان بواسير دردناك
به كارگيري از لگن آبگرم ۳۹-۴۰ درجه بدون بتادين و هر دفعه به مدت ۱۵-۲۰ دقيقه ، ۳-۴ مرتبه در روز​به كارگيري از ملين ها و فيبر هاي غذاييبهره گيري از بي حس كننده هاي موضعي مانند ژل ليدو كائينبهره گيري از ضد دردهاي ايبوبروفن وغيره .

البته در ۷۲ ساعت اوليه و يا هر زمان كه مبتلا به بواسير درد زيادي داشته باشد و يا اگر هموروئيدلخته اي او گرفتار گانگرن و خونريزي گردد،  درمان هموروئيد يا بواسير با ليزر خوب است به صورت سرپايي برداشته شود كه با اين شيوه تنها يك پانسمان چند ساعته انجام مي شود و ديگر نيازي به پانسمان نخواهد بود و بي درنگ درد بيمار هم از بين مي رود. در غير اين صورت در طي چندين روز رفته رفته اين توده كوچكتر و درد هم كمتر مي شود اما بدل به يك توده گوشتي كنار مقعد مي شود كه اين توده خودش منجر به آلودگي دائمي مقعد و به وجود آمدن  خارش و برخي مواقع سوزش و حتي گرفتار تكرار اين هموروئيد لخته اي خواهد شد.

منبع: درمان بواسير دردناك


برچسب: بواسير، هموروئيد، درمان هموروئيد، درمان بواسير، ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ساعت: ۰۱:۱۹:۲۷ توسط:jodyy موضوع:

روش هاي درمان خانگي هموروئيد

هموروئيد يا بواسير بيماري خيلي رايجي مي باشد كه اشخاص در رده هاي سني گوناگون به آن مبتلا مي شوند ولي خيلي از اشخاص به خاطر خجالت از گفتن آن و مراجعه به پزشك اجتناب مي كنند.نوشته زير به راه هاي تازه درمان اين بيمارى اشاره اي دارد.

امكان دارد نام هموروئيد چندان برايتان آشنا نباشيد اما مسلما واژه درمان بواسير را شنيده ايد. بايد بدانيد كه هموروئيد همان بواسير مي باشد و يكى از بيمارى هاى رايج مي باشد و تقريبا ۷۵ درصد اشخاص به خصوص اشخاصي كه بيشتر از سي سال سن دارند در مدت زندگى شان به اين بيمارى مبتلا مى شوند.
در اين نوشته چند شيوه عملي به منظور پيشگيري و درمان هموروئيد را مي آوريم:

شستشوي كامل قسمت مقعد پس از دفع مدفوع كه خوشبختانه ريشه در آداب هرروزه ما دارد و كار خيلي مناسبي مي باشد، جزو نخستين سفارش ها به مبتلايان هموروئيد در كشورهايي مي باشند كه اين عادت خوب را ندارند .كمپرس با آب گرم يكي از اثرگدارترين شيوه ها به منظور درمان و آرام كردن نشانه ها مي باشد.

به اين صورت كه هر روز چنديم مرتبه به ويژه پس از دفع مدفوع به مدت چند دقيقه در آب گرم با دماي ولرم بنشينند. براي اين عمل مي توان از يك لگن پلاستيكي كه كاملاً تميز شده، كمك گرفت.به كارگيري توالت ايراني در اين موردها هرگز سفارش نمي شود به اين خاطر كه فشاري كه مي آورد وضعيت خارج ماندگي و بقيه نشانه ها را دو چندان مي كند پس اگر در خانه توالت فرنگي نداريد مي توانيد از مدلهاي صندلي هايي كه به حالت توالت فرنگي ساخته شده اند، بهره ببريد.يكي از اصلي ترين كارهاي پيشگيرانه درماني ، جلوگيري از يبوست و به وجود آمدن مدفوع ساخت مي باشد كه از فاكتورهاي اصلي به وجود آمدن  درمان هموروئيد يا بواسير با ليزر  شمرده مي شود .

براي اينكار توصيه مي شود از ميزان كافي مواد غذايي داراي فيبر، انواع سبزيجات و ميوه به ويژه ميوه هاي ملين مانند گلابي ، آلو ، انجير و ... نان سبوس دار و نوشيدن مايعات و به ويژه آب كافي در روز (تقريبا ۸ ليوان)‌ بهره بگيريد. از آنجايي كه نبود تحرك كافي هم قسمتي از فاكتورهاي پديدآورنده زمينه اي شمرده مي شود قرار دادن گونه اي فعاليت بدني نظير پياده روي يا بقيه ورزشه هاي آرام در برنامه هر روزه توصيه مي گردد.

در موردهايي كه نشانه ها دوچندان مي شوند، استراحت در وضعيت دراز كش به صورتي كه قسمت پايين كمر بالاتر باشد و از ايستادن و نشستن درازمدت پرهيز كنيد. بايد توجه كنيد كه كارهاي توصيه شده بايست هميشگي و به طور مداوم انجام شوند به اين معني كه هميشه بايست از يبوست جلوگيري و مدفوع را نرم نگه داريد و از وضعيت هاي عمودي پرفشار ( ايستادن و نشستن درازمدت ) خودداري كنيد.

منبع:درمان خانگي هموروئيد


برچسب: بواسير، هموروئيد، درمان هموروئيد، درمان بواسير، ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ساعت: ۰۱:۱۸:۱۱ توسط:jodyy موضوع:

پيشگيري از بواسير

اصلي ترين و راحت ترين علت پديد آمدن هموروئيد، فشار بيش از اندازه بر روي وريدهاي قسمت لگن و مقعد مي باشد.

به طور نرمال، بافت درون مقعد از طريق عروق خوني بسياري انباشته گشته تا حركت هاي روده به آساني كنترل گردند. اگر به منظور خارج شدن مدفوع بيش از حد فشار به اين قسمت ها وارد نماييد، اين فشار بيش از اندازه منجر به كشيده و متورم شدن عروق آن قسمت شده و سرانجام ممكن است مبتلا شدن به هموروئيد را بالا ببرد.

اسهال و يا يبوست هم منجر به فشار آوردن به اين قسمت ها مي شوند و سرانجام بالا رفتن فشار بر روي وريدهاي مقعد مي گردند. امكان ظاهر شدن هموروئيد در شش ماه آخر حاملگي در زنان باردار بيشتر است، به اين خاطر كه بالا رفتن فشار بر روي عروق خوني قسمت لگن وجود دارد. از جنبه اي ديگر فشاري كه به منظور بيرون شدن نوزاد از رحم در زمان زايمان اعمال مي گردد، ميتواند منجر به بدتر گشتن هموروئيد شود.

در حالت كلي بواسير بيماري متداولي مي باشد كه به آساني ميتوانيد از مبتلا شدن آن و يا حاد شدن آن پيشگيري به عمل بياوريد. خوردن خوراك ها و گياهان سرشار از فيبر مانند ميوه جات، سبزي تازه و حبوبات (گندم، ذرت و…) قادرند امكان مبتلا شدن به هموروئيد را به شدت كم كنند. همينطور نوشيدن مقدار كافي آب در طول روز و دارا بودن فعاليتهاي بدني و ورزشي اثر خيلي خوبي در جهتدرمان بواسير  هستند.راه هاي پيشگيري از هموروئيداگر تا به امروز به قدري خوش شانس بوديد كه اين بيماري را نگرفته ايد،در ادامه راه هايي به منظور پيشگيري از هموروئيد را مطالعه مي كنيد كه حتي اگر به هموروئيد هم مبتلا شويد، با اين شيوه ها قادريد از مبتلا شدن دوباره در آينده پيشگيري نماييد.

• استفاده از موادغذايي فيبردار: خوردن زياد ميوه جات، سبزيجات و حبوبات منجر به مدفوع بزرگتر شده و راحت تر دفع مي شود.

• نوشيدن مايعات: نوشيدن مايعات بيشتر، مدفوع را نرم تر مي كند و فشار موقع عمل دفع پايين مي آيد.

• به تاخير انداختن عمل دفع منجر به خشك و محكم شدن مدفوع مي شود و دفع آن خيلي سخت مي گردد.

• ورزش: فعاليت بدني منجر به كاسته شدن فشار وارد بر رگ ها شده و امكان يبوست را هم كم مي كند.

• نشستن و ايستادن طولاني مدت بر روي رگ ها فشار وارد مي كند. اگر موقعيت شما طوري است كه مجبوريد بيش از اندازه بنشينيد و يا بايستيد حتماً هر از چند گاهي از جايتان بلند شويد و گردشي بكنيد.

• خود درماني به منظور تسكين موقت :اگرچه خيلي از هموروئيد ها خود به خود درمان مي گردند، شيوه هايي موجود است درمان بواسير يا هموروئيد با ليزر كه قادر باشيد اين پروسه درماني را به سرعت انجام بدهيد و اندازه دردتان را كاهش بدهيد.دراز كشيدن در وان آب گرم به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقيقه تورم و درد را كاهش مي دهد. با فرار دادن كمپرس يخ بر روي ناحيه آسيب ديده هم قادر هستيد تورم آن را كاهش بدهيد.كرم هاي موجود در بازار كه داراي عصاره ي فندق، هيدروكورتيزون يا بقيه عامل هاي ضد التهاب مي باشند، قادرند  تورم و درد را كاهش بدهند.

منبع: پيشگيري از بواسير


برچسب: بواسير، هموروئيد، درمان هموروئيد، درمان بواسير، ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ساعت: ۰۱:۱۷:۲۰ توسط:jodyy موضوع:

درمان يبوست و بواسير با تغذيه

درمان هموروئيد و يبوست با تغذيه

يبوست وضعيتي مي باشد كه در آن مدفوع سخت و كوچك مي باشد و به منظور رفع كردن آن ( دفع مدفوع) احتياج به مصرف داروست. برخي از اشخاص از مسهل هاي گوناگوني به منظور برطرف كردن يبوست كمك مي گيرند.

اما در اكثر وقت ها با بهره گيري مستمر از درمان بواسير يا هموروئيد با ليزر مسهل، قدرت نرمال كولون كاسته شده  و دفع مدفوع نرمال و بدون استفاده از مسهل سخت تر مي شود.اثرگذارترين درمان به منظور يبوست پديدآوردن يك تغيير بزرگ در رژيم غذايي مي باشد كه البته در حال حاضر كمتر مورد عنايت است.در حقيقت كولون به كمك مسهل عادت مي كند. همينطور استفاده از مسهل مانع از ظاهر شدن نشانه هاي اخطار دهنده پراهميتي چون يبوست و درد، موقع دفع مدفوع مي گردد. بدون وجود اين هشدارها، اشخاص همينطور به خوردن غذاهايي كه مسلما قادرند  عامل پرريسكي براي سلامتي آنها باشند، ادامه مي دهند. 
رژيم غذايي مناسب به منظور درمان هموروئيد و يبوست براي درمان بواسير و يبوست سبزي و ميوه بخوريد. فيبرها حركت هاي روده را آسان تر مي كنند و يبوست را برطرف مي كنند.

سبزي ها و ميوه هاي تازه، كاهو، كلم ، حبوبات، نخود، هويج، سويا، نان سبوس دار ، برنج، انجير، آلو و زردآلو حاوي فيبر بسياري مي باشند. هنگامي از اين غذاها بهره مي بريم، مجبور هستيم مدت زمان زيادي آن ها را در دهان بجويم. همينطور هنگامي وارد معده مي گردند، معده را انباشته مي كنند و معده وضعيت كشيدگي مي يابد و احساس سيري بواسير دست مي دهد. همينطور اين غذاها تخليه ماده ها از روده را تسهيل تر مي نمايند.استفاده زياد غذاهاي پر چرب، فرآورده هاي لبني و تخم مرغ در به وجود آمدن يبوست اثرگذار هستند.آب بخوريد. اگر در مدت ساعات روزانه، به ميزان كافي آب يا بقيه مايعات را ننوشيد، احتمال دارد گرفتار يبوست شويد. صبح كه از خواب بيدار مي شويد، يك ليوان آب ولرم بنوشيد و در طول روز هم ۶ تا ۷ ليوان آب و ساير مايعات ميل كنيد.آلو بخوريد. شب، پيش از خواب، تعدادي آلوي خشك را در آب خيس كنيد و صبح پس از بيدار شدن از خواب، نوش جان كنيد. آلو اثرات سحرآميزي در از بين بردن يبوست دارد.

منبع: درمان يبوست و بواسير


برچسب: بواسير، هموروئيد، درمان هموروئيد، درمان بواسير، ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ساعت: ۰۱:۱۶:۵۰ توسط:jodyy موضوع: